Referentie lijst.

GGZ-NML locatie Venray
GGZ Noord- en Midden-Limburg (GGZ NML) biedt een gespreid en geïntegreerd pakket van geestelijke gezondheidszorg, verslavingszorg en preventie voor (jong)volwassenen en ouderen.
www.ggznml.nl/
PI school Hondsberg
P.I. School Hondsberg biedt speciaal onderwijs, observatie en behandeling aan kinderen met een verstandelijke handicap van 4 tot 20 jaar oud. De kinderen hebben vaak ook complexe gedrags- en/of sociaal-emotionele problemen.
www.koraalgroep.nl/pi-school-hondsberg.koraal
Christelijke Hogeschool Ede
De Christelijke Hogeschool Ede (CHE) is een christelijke leergemeenschap en kenniscentrum. Met meer dan 400 medewerkers verzorgen we kwalitatief hoogwaardig hoger beroepsonderwijs aan inmiddels al meer dan 4000 studenten
topshare.che.nl/algemeen
Dichterbij loc. Ottersum
Dichterbij ondersteunt – in het stroomgebied van de Maas – mensen met een verstandelijke beperking, hun ouders en verwanten. We helpen onze cliënten met het nastreven van hun dromen, want dromen geven richting aan persoonlijke groei. We zorgen voor de middelen, relaties en begeleiding die de cliënt nodig heeft om met vertrouwen uitdagingen tegemoet te treden. En creëren zo kansen om voldoening te halen uit het dagelijks leven.
www.dichterbij.nl
Service partner
BACS Nederland is tevens service partner voor diverse dealers in binnen en buitenland. Dit alles op het gebied van onze expertise op het gebied van paging en persoonsbeveiliging. enkele voorbeelden zijn: Scotisch prison in scotland / William Wood house Scotland / King George hospital in Engeland. / Holliday inn hotel in Londen engeland. / National banc of Hungary hongarije. / General hospital Singapore.
PI Nieuwegein
Pen. inrichting te Nieuwegein
DCR
Pen.inrichting te Rotterdam
OGH
Pen.jeugd inrichting te Zetten